Hurtig og effektiv psykologhjælp med sundhedsforsikring – uden egenbetaling

Hos Psykolog Nikolaj Hyll kan du få hurtig og forskningsbaseret psykologhjælp uden at du selv _AWO1512565-75dpiskal betale.

Hvis du er en af de mange der i dag har sundhedsforsikring gennem arbejdsgiver, pensionsselskab eller privat forsikring kan du i de fleste tilfælde få psykologhjælpen betalt uden at det koster dig en krone i egenbetaling.

Det eneste som kræves er, at du har/er tilmeldt en sundhedsforsikring og at forsikringsselskabet/fagforeningen giver forhåndsgodkendelse af din behandling hos autoriseret psykolog Nikolaj Hyll.

Du skal selv kontakte dit forsikringsselskab for at få denne. Læs med fordel vilkårene for dækningen i din police inden du henvender dig. Henvisning fra egen læge er oftest ikke nødvendig. Når du har fået forhåndsgodkendelse sender du den videre til mig og kan så starte.

Ved første indledende og udredende samtale får du overblik over dine psykiske vanskeligheder, problemer og udfordringer – og vi lægger sammen en plan for behandlingsforløbet.

Hvis du vælger Psykolog Nikolaj Hyll er du sikret behandling hos en kvalificeret psykolog der arbejder efter forskningsbaseret struktur og metoder og hvor klienterne er meget tilfredse med hvad de får. Se tidligere klienters udtalelser her.

Hvis du har spørgsmål om psykologhjælp hos Nikolaj Hyll betalt af din sundhedsforsikring er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jeg ser frem til at arbejde for dig.

Med venlig hilsen

Nikolaj Hyll

2 tanker om "Hurtig og effektiv psykologhjælp med sundhedsforsikring – uden egenbetaling"

  1. Pingback: » Kan man fÃ¥ et normalt liv hvis man lider af panikangst? Psykologi – Viden

  2. Pingback: » Eksamensangst Psykologi – Viden

Der er lukket for kommentarer.