Her på siden kan du se beskrivelser af konsulenter, der er tilknyttet klinikken og øvrige aktiviteter/ydelser som tilbydes af virksomheden Psykolog Nikolaj Hyll.

 

Lissi Håkansson, konsulent

Uddannelse

Lissi har en baggrund som folkeskolelærer med pædagogisk speciale i børn og unge med særlige behov. Hun har i løbet af sin karriere som lærer og leder taget merkonomuddannelse, ehvervsdiplomuddannelse og en række specialkurser.

Færdigheder og evner

Lissi har stor erfaring med at arbejde med børn og unge, hun har 24 års ledelseserfaring og i de senere år også med udviklings- og projektledelse.

Erfaring

Lissi har været lærer og pædagogisk udviklingskonsulent, skoleleder samt chef for det specialiserede børneområde, PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) og Sundhedstjenesten. Hun har været souchef i skoleforvaltningen og er nu seniorkonsulent.

Aktuelt arbejde

Lissi skriver af og til indlæg til bloggen PsykologiViden.dk, f.eks. resuméer af nye bøger om psykologi og behandling. Hun deltager også i projekter og opgaver som Psykolog Nikolaj Hyll har for andre virksomheder og organisationer.

Lissi tilbyder også sine ydelser selvstændigt ud af huset til virksomheder og organisationer i begrænset omfang.

Er du interesseret i at vide mere om hvad Lissi kan tilbyde din virksomhed eller organisation kan du kontakte os på 29829174, skrive til hyllconsult@protonmail.com . Nederst på siden finder du også et link til Lissi´s Linked In profil.

Lissis profil på LinkedIn