Forebyg spredning af coronavirus

Opdateret 3/4 – 2020 kl. 12.

Klinikken er fortsat lukket for fremmøde. Efter påskeferien er det min plan, at åbne igen for fysisk fremmøde for de, som har særligt behov. Der bliver indlagt pause mellem hver klient, som muliggør, at jeg kan spritte af, vaske hænder og lufte ud efter hver klient. Som klient må man, når jeg igen åbner, kun fremmøde i klinikken, hvis man har været frisk i minimum 4 dage og ikke mærker symptomer på sygdom. På mit kontor sidder jeg og klienten med en afstand af 2 meter. I venteværelset er der håndsprit til at spritte hænder med inden man rører ved nogle overflader. Hvis man har mundbind anbefaler jeg, at man bruger dette. Hvis der er andre personer i venteværelset skal man om muligt holde 2 meters afstand til hinanden.

Indtil jeg igen åbner gennemføres planlagte og nye konsultationer pr. tlf. eller sikker videoforbindelse. Når du har aftalt konsultation modtager du link til sikker videoforbindelse pr.  sms eller mail. Det eneste du skal gøre er så at trykke på linket, skrive dit navn og acceptere, at videorummet benytter kamera og mikrofon. Det funger let både på mobilen og computeren.

Psykolog Nikolaj Hyll følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger under coronakrisen for aktivt at passe på ældre- og immunsvækkede medborgere og undgå overbelastning af sundhedssystemet.

Se opdateret info fra myndighederne på www.coronasmitte.dk

Se seneste pressemøde med myndighederne på www.regeringen.dk