IT service/setup – for psykologer og andre behandlere

Som selvstændig psykolog/behandler er der nok at se til.

Psykologservice (en del af virksomheden Psykolog Nikolaj Hyll) tilbyder nu også IT service/setup så du ikke selv behøver at bruge mange timer på at sætte dig ind i det tekniske og risikere nedbrud undervejs.

Med IT service/setup kan du bl.a. få opsat officepakken, virksomhedsmail, dokumentdeling, filhåndtering og chat/samtale – på alle dine enheder, med 1 TB data i skyen. Og opsætningen lever op til EU dataforordningen GDPR.

Du vælger selv dine enheder (mobil, ipad/tablet, bærbar, stationær) – eller vi kan anbefale dig nogle. Du kan selv vælge om du vil have Apple, Android eller pc. Men vi har selvfølgelig nogle favoritter som vi anbefaler.

IT service/setup ydelserne varetages af senior IT konsulent Andreas Heger Biilmann og Psykolog Nikolaj Hyll.

Hvis du vil høre mere om eller bestille vores ydelser kan du ringe på 29829174, skrive i formularen til højre eller direkte på mail til hyllconsult@protonmail.com

Når du kontakter os ringer vi snarest muligt tilbage for at høre om dine behov og komme med vores anbefalinger til udstyr/setup samt aftale nærmere.

Vi kan vi også hjælpe dig med at bestille domæne, opsætte og vedligeholde din hjemmeside ligesom vi rådgiver omkring online bookingkalender og forskellige betalingsformer som f.eks. iZettle, PayPal og Mobile Pay.