Forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus

Opdateret 26/10 – 20

Klinikken er åben for fysisk fremmøde. Klinikken har ud fra et forsigtighedsprincip  været helt lukket for fysisk fremmøde i perioden fra 11/3 til 14/4 – 20. 

Mellem hver klient vasker jeg hænder, spritter af og lufter ud.

Som klient må man kun fremmøde, hvis man har aftale og har været frisk i minimum 2 dage og ikke mærker symptomer på sygdom. På mit kontor sidder jeg og klienten med en afstand af ca. 2 meter. I opgangen og venteværelset er der håndsprit til at spritte hænder med. Man skal bruge mundbind fra indgang i venteværelset, på gangen til mit kontor og igen når man går ud. Hvis man ikke har lyst til at sidde i venteværelset, kan man vente udenfor bygningen og blive kaldt ind, når det bliver ens tid. Jeg har også mundbind jeg kan tage på under samtalen, hvis klienten ønsker dette.

For de klienter, som ønsker dette, og som jeg vurderer kan have tilstrækkelig effekt heraf ift. deres situation og tilstand, kan planlagte og nye konsultationer gennemføres pr. tlf. eller sikker videoforbindelse. I så fald modtager du efter aftale om konsultation et link til sikker videoforbindelse pr.  sms eller mail. Det eneste du skal gøre er så at trykke på linket, skrive dit navn og acceptere, at videorummet benytter kamera og mikrofon. Det funger let både på mobilen og computeren.

Psykolog Nikolaj Hyll følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Se opdateret info fra myndighederne på www.coronasmitte.dk

Se seneste pressemøde med myndighederne på www.regeringen.dk