Forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus

Opdateret 16/1 – 21

Klinikken er lukket for fysisk fremmøde frem til 1/3 – 21.

Klinikken har ud fra et forsigtighedsprincip også tidligere været helt lukket for fysisk fremmøde – i perioden fra 11/3 til 14/4 – 20. 

I forbindelse med det aktuelt kraftigt stigende smittetryk tilbydes krypteret videomøde til alle klienter. Hvis du har aftale modtager du et link til sikker videoforbindelse pr.  sms eller mail. Det eneste du skal gøre er så at trykke på linket, skrive dit navn og acceptere, at videorummet benytter kamera og mikrofon. Det funger let både på mobilen og computeren.

Når der igen åbnes for fysisk fremmøde vil nedenstående retningslinjer igen gælde:

Mellem hver klient vasker jeg hænder, spritter af og lufter ud. Jeg bærer mundbind i venteværelse og på gangen og heldækkende visir under samtaler.

Som klient må man kun fremmøde, hvis man har aftale og har været frisk i minimum 2 dage og ikke mærker symptomer på sygdom. På mit kontor sidder jeg og klienten med en afstand af ca. 2 meter. I opgangen og venteværelset er der håndsprit til at spritte hænder med. Man skal bruge mundbind fra indgang i venteværelset, på gangen til mit kontor og igen når man går ud. Hvis man ikke har lyst til at sidde i venteværelset, kan man vente udenfor bygningen og blive kaldt ind, når det bliver ens tid. Klienten kan bruge mundbind og anbefales at bruge visir under samtalen.

Se opdateret info fra myndighederne på www.coronasmitte.dk

Se seneste pressemøde med myndighederne på www.regeringen.dk